četvrtak, 22. ožujka 2018.

Omiš-grad na ušću Cetine...



Omiš je malo turističko mjesto na ušću rijeke Cetine!Da,tako je, Omiš ima i more i rijeku.Od svih ljepota grada Omiša,samo ću nabrojiti neke,na kojima se pogled zaustavlja.Predivna Cetina,koja je poznata i po "Rafting na Cetini" proteže se duljinom od 105 km sve do ulijevanja u Jadransko more.Rijeku Cetinu krase brodice i veliki turistički brodovi,a turista odasvud.U Omišu ima pored domaćih
gostiju,Engleza,Njemaca,Čeha,Poljaka,Slovaka,Talijana,Rusa,Mađara i još puno turista iz drugih zemalja.Jednostavno rečeno,Omiš je raj za turiste!                   
Na svakom koraku nalaze se roštilj-restorani i kafići.U centru grada je predivan Hotel #Plaža sa 4*, vrhunski opremljen sa pogledom na plažu,sa Wellness centrom,konobom i malom kavanom.Na predivnoj pješčanoj plaži nalaze se kafići sa igrama za djecu.

Grad Omiš poznat,kao gusarski grad,diči se prekrasnom tvrđavom "Mirabela"

U večernjim satima Omiš je bogat kulturnim sadržajem,pa tako nesmijemo zaboraviti #Festival Dalmatinskih klapa,koji se održava svake godine u centru grada,a tu je i # International Guitar Fest-Omiš i #Moto Fest-Omiš.Stvarno predivni kulturni sadržaji.

Grad Omiš možete pronaći na Fb.stranici:OMIŠ TOURIST BOARD.

Da,naravno,smještajnih jedinica ima na svakom koraku od privatnih apartmana,hotelskog smještaja #Hotel Plaza-Omiš-Duće ; #Auto-camp-Galeb!

  Dođite u Omiš i ponesite uspomene!