petak, 1. svibnja 2015.

Ljetovanje u Dalmaciji2



Dolazi Nam ljeto!

          Svakako,ljetovanje u #Dalmaciji je nešto najljepše! Svima nama treba odmora, zabave i veselja.Od prošlog ljeta do danas, puno smo radili, brinuli se o drugima,a sada je došlo  Naše vrijeme,vrijeme odmora! #Hrvatska ima najljepše more, najljepše Primorje i najljepše otoke.Danas ću Vam opisati #Dugi Rat i sve što krasi ovo malo Primorsko Mjesto.
Lijepi #Dugi Rat se nalazi u #Dalmaciji! Bistro more ga čini još ljepšim. # Dugi Rat je bogat palmama, parkovima i ljuljačkama za djecu, sportskim terenom.Na predivnoj plaži nalazi se puno kafića u kojima možete rashladiti svoju dušu, a u blizini su i restorani.
Kulturnih sadržaja ima na svakom koraku.Nemojmo zaboraviti,da nam stiže  #ULTRA MUSIC FESTIVAL, baš na ovo područje,kao i svake godine.Nadam se,da  će biti dovoljno # Apartmana,jer su u pitanju gosti iz stotinu zemalja ovog planeta.
#Dugi Rat ima jako puno #Apartmana,veoma dobru vezu za sve obližnje gradove: # Omiš, # Split # Makarska, # Dubrovnik, naravno tu su blizu i otoci: # Hvar, #Brač,# Vis, #Korčula # Lastovo # Šolta!

Dakle, ljeto nam je blizu!Sunce obasjava more, plažu, cvijeće u cvatu, palme se njišu, ptičice cvrkuću, lastavice gnjezdo grade, galebovi grakću! Sve je živo i radosno! Sve Vas pozivam na jedno lijepo nezaboravno ljeto u #Dalmaciji sa puno smijeha, radosti i veselja!
 
Raduje se svima Vama-Vaša Melani-Meli u Dugom Ratu!